sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kuunteluoppilaana



Kuten eilen jo mainitsinkin, tänään oli ekat junior handler-treenit. Puolilta päivin lenkitettiin koirista enimmät virrat pois, pakattiin ja lähdettiin kohti joensuuta. Paikan päällä oli n. kymmenkunta koiraa. Tuisku oli kiltisti, mitä nyt alussa uikutti muiden koirien perään, muttei haukkunut tai rähissyt kellekkään. Hallissa Louna otti koiran ja mie ja äiti jäätiin laidalle katsomaan opetusta. Alussa jotkut koirat tuntu vähän levottomilta, mutta rauhoittuivat nopeasti ja kaikki pääsivät keskittymään työskentelyyn. Tuiskukin oli pitkästä aikaa ison vieraan koiraporukan kanssa ja kuitenkin osasi toimia hyvin. Meillä käytetään makupaloina maksaa, joka on näköjään tarpeeksi vetovoimainen muidenkin koirien läsnäollessa. :)
Ja koiran ohjaajahan on tietenkin suuressa roolissa. Louna sai Tuiskun toimimaan ihan älyttömän hyvin. Motivaatiotaso oli korkealla, ja sen huomasi! Tuiskun kanssa pitää nyt kotona harjoitella sitä seisomista, kun ei olla aikaisemmin harjoteltu. Aattelin aikaisemmin että laji olisi koirasta vähän tylsähkö mutta näytti olevan hauskaa! 
Pääsenkin jo ensi viikolla treenaamaan Tuiskun kanssa. Treenit ovat joka sunnuntai joten nyt postauksiin riittää aihetta. :)


(en ottanut kameraa mukaan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti