keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Talven taikaa - jos nyt lumi pysyisi maassa

Olen ollut taas melko kiireinen, vielä kun tämä talvi tuli ja pimeä, olen lähes kaiken valoisan ajan koulussa. Ja tästä se vielä pimenee, liekö tässä nähdään päivänvaloa seuraavan kerran vasta tammikuussa! :D
Koulun jälkeen leikin Tuiskun kanssa ulkona. Heti kun avasin oven se rynni hirveellä vauhdilla ulos ja lähti juoksemaan kylälle päin, varmaan siinä luulossa etten näe mitä tapahtuu, mutta kerkesin komentaa Tuiskun takaisin. Sieltä tuo jolkotti luimistellen takaisin pihaan. :) Kuvasin siinä Tuiskendaalin touhuja ja samalla valittelin itsekseni kameran laatua, kun pitäis se järkkäri hankkia. Tuiskulla oli joku ihme kaivamis vimma,se hyökkäsi johonkin lumikasaan ja sitten alkoi lumikokkareet lennellä! Sitä se talvi teettää, varsinkin lumi jos se ei sulaisi pois.
Tarpeeksi liikuntaa 15 minuutin juoksentelemisesta ei kuitenkaan tuommoinen virkeä, nuori lapinkoira saa.
Joten siis ilta kuudelta Tuiskun kanssa honkatien lenkki, kuvaamiset onnistuu kattokaas niin hienosti katuvalojen loisteessa...  Tänä vuonna Tuiskun saavutuksista suurin on hihnassa kävelemisen oppiminen, ja vastaan tulevien koirien kanssakin on sujunut hienosti. Lenkillä ei tullut koiria vastaan ja tosi hyvin meni muutenkin.
Voin varmaan jo tässä kohtaa kertoa ilouutisen, nimittäin meille on tulossa joulukuussa toinen koira. Pentu on jo itseasiassa syntynyt ja on rodultaan coton de tulear, narttu. Nimeksi on ehdoteltu kaikenlaista ja se tulee sisarelleni. Lähempänä sitten kerron enemmän :)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti