sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

2x Match show

27.4: Oltiin tulossa aamulla kaupungista kun huomattiin koulun pihassa olevan menossa koiranäyttely. Kotiin siis äkkiä ja tarkastettiin asia netistä, ilmoittautuminen oli vielä käynnissä. Se oli hetken "päähänpisto" että lähdetään, mutta minkäs teet kun koiranäyttely kävelee vastaan. Tuiskua en ottanut mukaan, kun en uskonut omien taitojeni riittävän. Lounalle nämä olivat ekat kisat. Nupulle suoritettiin pikaharjaus ja äkkiä vaan matkaan. Louna ilmoittautui lapsi ja koira -kisaan. Sijoitusta ei tullut, mutta hienosti se kuitenkin meni.
Kun palattiin kotiin, niin katsottiin netistä milloin tulee lisää mätsäreitä, no seuraavana päivänä tietenkin.  Ajatuksesta rohkaistuneena ajattelin itsekin osallistua seuraaviin mätsäreihin Tuiskun kanssa.

28.4: Nonni, tänään oltiin sitten pärnävaaralla match showssa. Meitin eka kerta kun esitän koiraa missään, ja 3 kertaa tullu käytyä näyttelyharkoissa. Ei sitten yhtään jännittänyt... Tokokurssi oli selvästi tehnyt tehtävänsä, ja Tuisku osasi käyttäytyä hienosti. (Pari kuukautta sitten ulvoi nähdessään muita koiria, aivan mahtava muutos.) Louna oli Nupun kanssa JH:ssa ja pentukehässä. Jh:ssa tuomati teetti T-kirjaimen, eikä oikein tainnut mennä putkeen...  Louna ja Nuppu ei päässeet siinä kehässä jatkoon. Pentuluokka meni paremmin ja saivat punaisen nauhan.
Sitten tuli miun ja Tuiskun vuoro. Meitä pyydettiin tekemään suora ja kolmio, ne meni paremmin kuin olisin osannut kuvitellakaan :) Tuisku seisoi hienosti koko ajan ja antoi näyttää hampaat. Tosin alussa Tuisku heittäytyi selälleen kun tuomari tuli katsomaan. Saatiin punainen nauha ja olen tosi tyytyväinen :)

Tuisku: PUN ei sij.
Nuppu: PUN ei sij.

seuraaviin mätsäreihin en pääse mutta 14.5 olisi tarkoitus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti