torstai 18. huhtikuuta 2013

Kouluttelua ja talvisia kuvia



Miulla on ollu hirveä päivitystauko tässä välillä, apua! Sillä aikaa olen käynyt 4 kertaa koulutuksessa, ja huomaan selvää edistystä! Tässä on tämmönen pieni kooste kirjoittamatta jääneistä kerroista:


2.4: Teemana liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Tuisku oli nätisti ja saatiin paljon aikaan. Kuvaajaa ei ollut mukana. Tuntuu välillä että kurssilla edetään hirmuista vauhtia, miten ehdin opettaa koiralle kaikki asiat viikossa? Toisaalta on taas kiva huomata miten paljon myö ollaan edistytty lyhyessä ajassa.

9.4: Liikkeestä maahanmenoa ja paikallaanmakuuta. Tätä on tullu treenattua jo aikaisemmin, joten oli suht helppoa. Omassa tekniikassa on varmaan eniten sitä parantamisen varaa :)

16.4: Liikkeestä seisomista. Täähän on Tuiskulle ja miulle uusi juttu, mutta eiköhän tuo onnistu pian. Pysähtyessä siis käsky-palkka-vapaa. Simppeliä, eikö? Sitten harjoteltiin "hyrrää". Hyrrässä koira pyörii ohjaajan ympäri takaperin. Tempun tarkoituksena on saada koira hahmottamaan takajalkojaan, tämä taas auttaa perusasennon ja käännösten onnistumisessa.
Se koulutuskerta meni oman tekniikan oppimiseen. Tuisku yritti aluksi mennä sieltä missä aita on matalin (kuten aina) ja pyöri eri suuntiin. Kotona temppu alkaa jo onnistua ja koira käyttää takapäätään ja peruuttaa. jess!

23.4: tästä tulloo erillinen postaus :)

Silloin kauan kauan (kolme viikkoa viikkoa) sitten, kun oli vielä talvi, aamulla oli vahva hankiainen jolla pystyi jopa ajamaan pyörällä! Säätkin oli suosiolliset joten oltiin pihalla ja Nupusta ja Tuiskusta sai ihania kuvia!




















moppi


kamerana taas D3100, ja muistakeehan että kuvien kopiointi on ehdottomasti kielletty! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti